Στρουμφάκια 2

Film Tabs

Photos

Top tabs

Middle

Smurfs 2
Κωμωδία
05/09/2013
Ταινία Αρχείου

Τα  θρυλικά  μπλε  πλασματάκια  επιστρέφουν  στη  μεγάλη  οθόνη  με  νέες διασκεδαστικές  περιπέτειες  χάρη  στην  εμμονή  του  σατανικού  μάγου Δρακουμέλ  που  συνεχίζει  -ευτυχώς  για  μας-  να  τα  καταδιώκει. Για μια ακόμη  φορά  θα  τα  απολαύσουμε  σε  εντυπωσιακό  συνδυασμό  3D  με  live action,  ενώ  η  ιστορία  της  νέας  ταινίας  θα  μας  ταξιδέψει  μέχρι  το  Παρίσι και τα πιο εντυπωσιακά του αξιοθέατα. Εκεί θα φτάσει ο Μπαμπαστρούμφ με τον Σκουντούφλη, τον Γκρινιάρη και τον Μελένιο προς αναζήτηση της  Ωραίας Στρουμφίτας.  Εκτός όμως από τον Δρακουμέλ, η αποφασισμένη παρέα των Στρουμφ θα έρθει αντιμέτωπη με το νέο δημιούργημα του Δρακουμέλ, τα άτακτα Πειραχτήρια.

 

Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ. Έτσι, ο Δρακουμέλ την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι, εκεί που όλοι τον θεωρούν ως τον σπουδαιότερο μάγο του κόσμου. Ο Μπαμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου – τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη- για να τη φέρουν πίσω. Όμως η Στρουμφίτα, που πάντα πίστευε ότι ήταν διαφορετική από τα άλλα Στρουμφ, αισθάνεται ότι βρήκε τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στα Πειραχτήρια και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να πειστεί ότι το Στρουμφοχωριό δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνη.

Director: 
Raja Gosnell
Actors: 
Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Hank Azaria, Brendan Gleeson
Other contributors: 
Στα Ελληνικά ακούγονται:Σπιρτούλης ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, Αφηγητής ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, Χάκους ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ, Βέξι ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Σκουντούφλης ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ
Διάρκεια: 
105
Καταλληλότητα: 
Κατάλληλο
Απόδοση: 
Με υπότιτλους
Μεταγλωττισμένο

RELATED POSTS

"Before Sunrise", "Before Sunset" και τελικά "Before Midnight" στην υπέροχη Μεσσηνία.
25/04/13
Δεν είναι άλλος από τον εκκεντρικό, δισεκατομμυριούχο και φιλάνθρωπο Tony Stark ή υπέρ ήρωα Iron...
25/04/13
Ρητορικό ερώτημα ή όχι; Η απάντηση δόθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.
22/03/13
Την επίσημη αθηναϊκή της πρεμιέρα πραγματοποίησε η νέα περιπέτεια του James Bond με τίτλο «Spectre...
11/11/15
24 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood
23/10/15